Reclamatie [H]Tite

Moderator: [H]-Helperi

Închis
GeoX
Mesaje: 4
Membru din: Dum 30 Dec, 2018 11:12 am
Status: Neconectat

Sâm 23 Feb, 2019 10:41 pm

Nume reclamant: GeoX
Nume reclamat: [H]Tite
Dovada:
Motiv: Mute fara motiv/rost, abuz.
Alte adăugări: Chiar am citit regulamentul jocului si in stituatia de fata n`am incalcat nicio "regula". Posta`ti`l pe grupul de admini sa`l citeasca toata lumea sa stie in ce situatii se pot oferii acele penalizari. Spor la joc si o zi buna ^_^
[H]Tite
Helper
Helper
Mesaje: 6
Membru din: Joi 13 Dec, 2018 12:23 pm
Status: Neconectat

Lun 25 Feb, 2019 9:36 am

Salut Geox,
Trebuie sa mentionam si faptul ca toate "mistourile" se pot incadra in jignirea staff-ului... Luand bataie la Lemures iar eu tinandu-te pe jos cu calul , tu m-ai facut "sarac" din cauza frustarii ca nu ai putut bate un boss, insa cred ca acest aspect ai uitat sa-l mentionezi. Deasemenea au mai fost cazuri in care eu ti-am dat avertisment pentru limbaj iar tu raspundeai cu amenintari legate de raportarea mea pe forum (nu am facut poze avertismentelor). In urma acestor evenimente am decis sa-ti acord sanctiunea minima de 1h, dar din cate se pare esti atat de inversunat impotriva mea, incat ai considerat ca am facut un abuz.
O zi frumoasa!
Avatar utilizator
[GM]jAdoree
Administrator
Administrator
Mesaje: 335
Membru din: Mie 20 Dec, 2017 6:49 pm
Status: Neconectat

Lun 25 Feb, 2019 3:22 pm

Salut, din ce am citit am inteles ca tu ai cautat sa provoci deseori si de fiecare data ai fost avertizat, mute-ul ramane(probabil a expirat deja).
Dar am rugamintea sa nu mai cautati sa provocati aiurea helperii, sunt tot jucatori si ei dar nu pot fi luati peste picior de fiecare data cand vi se pune voua pata pe ei. Mute-ul totusi pare exagerat de o ora, voi discuta cu Tite.

Reclamatie inchisa.
Închis