Regulament Server

Aici găsiţi regulamentul serverului M2Reborn.
Închis
Azunight
Administrator
Administrator
Mesaje: 162
Membru din: Vin 22 Dec, 2017 9:30 am
Status: Neconectat

Lun 10 Dec, 2018 2:34 pm

1.Numele de utilizator:
a. Numele caracterelor nu au voie sa prezinte cuvinte vulgare, ofensatoare sau rasiste.
b. Impersonarea unui membru al echipei M2Reborn nu este permisa, atat folosirea gradelor de [GA], [GM], [TM], [H] in fata numelui cat si alegerea unui nume pe joc folosit deja de un membru al staffului (ex: Fr3zy, xCretzu) pot atrage sanctiuni asupra contului dumneavoastra.
c. Caracterele care detin nume precum IIIIIIIIII sau LLLLLLLLLL pot fi penalizate direct fara a li se oferi un avertisment inainte, fiind considerate caractere folosite pentru utilizarea de softuri ilegale (boti, mesaje spam, tombole false sau hacking).
Spoiler:
Penalizari posibile: Banarea IP permanenta a contului sau direct stergerea lui.

2.Denumiri generale:
a. Orice alt aspect din joc care poate detine un nume (ex: bresle,magazine) trebuie sa respecte regulile mentionate la punctul “1. Numele de utilizator”, la care se adauga interzicerea reclamei (ex: Breasla: M2Romania, Nume magazine: Dau iteme aici pe serverul M2Romania/paysafe/paypal etc).
Spoiler:
Penalizari posibile: Desfiintarea directa a breslei si banarea temporara/permanenta a liderului. Magazinul va fi penalizat cu banarea temporara/permanenta a tuturor conturilor proprietarului magazinului.

3.Limbajul:
a. Limbajul intre playeri nu este pedepsit, daca jigniti un membru staff riscati sanctiunile urmatoare: mute 1-12h/ban 1-7 zile.
b. Limbajul intre playeri va continua sa fie nepedepsit, cu exceptia in care injurati pe chatul global (striga), veti fi atentionati iar daca in urma avertismentului continuati veti fi sanctionati cu mute 3-5h/ban 1-3zile.

4.Comertul si furtul de iteme:
a. Comertul de iteme/yang intre jucatorii de pe M2Reborn este permisa atat timp cat actiunea are loc pe server si este utilizata prin functia de negot. Daca inca esti naiv si crezi ca varianta “da-mi itemele prima data si iti dau yang-ul dupa” functioneaza, atunci nu are rost sa postezi o reclamatie asuprea celui care ti-a dat teapa.
b. Daca ti se ofera bani reali pe anumite iteme/yang, iar la final nu primesti banii, nu este vina noastra ca incerci sa iti vinzi itemele pe metin in loc sa mergi la munca. Aceste negoturi le faceti pe propriul risc, iar in mod normal orice reclamatie adusa pe tema aceasta nu este sanctionata. Insa, teparii nu sunt apreciati pe acest server, asa ca ei vor fi sanctionati pentru aceasta actiune, dar dumneavoastra nu veti fi ajutat in recuperarea itemelor deoarece negotul pe bani reali este interzis.
c. Daca cineva doreste sa iti dea iteme/yang pe alt server pe iteme M2Reborn, iar tu esti atat de naiv incat sa dai primul, la prezenta unei dovezi vizibile clare, jucatorul respectiv va fi sanctionat, insa tie nu iti vor fi returnate itemele, pe motiv ca nu ai respectat regulamentul.
d. Furtul de iteme nu este sanctionat in cazul in care imprumuti un item/o suma de yang unui prieten, iar mai apoi nu iti este returnat. Doar in cazul in care acesta iti acceseaza contul fara permisiunea ta si iti muta itemele/yang-ul de pe contul tau pe al lui poate fi penalizat pentru furt.
ATENTIE: Furtul presupune accesarea contului tau folosind softuri ilegale (keylogger), nu faptul ca de buna voie, ai facut publica parola contului tau sau a e-mailului unei alte persoane in care aveai incredere. Doar in aceasta situatie veti fi ajutati in recuperarea itemelor dumneavoastra, iar hotul in cauza sanctionat.
Spoiler:
Penalizari posibile: Banarea permanenta a hotului.

5.Chatul global si reclama:
a. Este folosit doar pentru a tranzactiona iteme pe server si pentru a socializa. Este interzis sa faci reclama altor servere aici sau sa schimbi iteme pe metin2 pe skinuri CS GO, SAMP sau alte jocuri.
Spoiler:
Penalizari posibile: Mute 12h sau chiar banarea temporara/permanenta a contului la a 2-a abatere.

6.Bug exploit-ul si hacking-ul:
a. Orice tentativa de a profita de un bug este penalizata. Daca descoperiti un bug trebuie sa il raportati unui membru al echipei, nicidecum sa profitati de el sau sa oferiti informatii despre acesta altor jucatori pentru a profita de el. Bugurile creeaza un dezechilibru in gameplay-ul serverului si poate creea diferente majore intre jucatori. Pentru bugurile cu influenta majora, raportarea lor iti poate aduce uneori o recompensa in semn de multumire. Puteti raporta aceste buguri in joc unui membru al echipei sau printr-un simplu post pe forum la sectiunea “Raportari buguri”.
b. Orice soft ilegal de tip hacking este interzis. Jucatorii prinsi ca folosesc Lalaker, M2Bob sau alte softuri ilegale pentru a isi usura munca pe server vor fi penalizati. Ii puteti raporta pe acest tip de jucatori pe forum la sectiunea “Raportare jucatori”.
Spoiler:
Penalizari posibile: Banarea IP permanenta a conturilor.


7.Alte aspecte sanctionabile:
a. Warurile pentru puncte: In cazul in care iti boostezi breasla in top folosind aceasta metoda, breslele participante vor fi desfiintate iar liderii banati temporar intre 3-7 zile.
b. Daca un membru al grupei in care te aflii foloseste hack, atat el cat si toti ceilalti membrii ai grupei vor fi sanctionati. Cel care foloseste hack permanent, iar ceilalti membrii ai grupei intre 1-15 zile, depinde de gravitatea situatiei.
c. Decriptarea clientului sau spargerea conturilor pe server cu alte baze de date atrag sanctiuni majore, precum interzicerea respectivului jucator de pe comunitatea M2Reborn (joc, forum, facebook, discord).
d. Cererea de iteme unui GM poate fi sanctionata cu mute. De asemenea, daca aveti o problema iar un membru al echipei nu raspunde pe joc, nu insistati si folositi forumul pentru a raporta problema respectiva.
e. Conturile facute pentru a hartui alti jucatori (conturi level 18 risipa P, etc) vor fi penalizate cu bann temporar 24h. Este interzis sa urmaresti alti jucatori pe un CH sau in alte mape si sa ii hartuiesti folosind risipa, o poti folosi doar in cazul in care dai si alte skilluri. Exceptie fac bataile pe bossi, insa la crescut este strict interzis.
f. Acuzatiile nefondate de favorizari a unor jucatori sau bresle sunt sanctionabile cu mute 3h, daca se continua poate sa se ajunga la banarea jucatorului temporara/permanenta.
g. PVP-ul la anumite evenimente este interzis si se pedepseste cu bann temporar de 24h.
h. Tombolele organizate pe alte site-uri decat cele ce tin de comunitatea M2Reborn nu ne apartin, daca va pierdeti conturile logandu-va pe astfel de site-uri, nu veti primi suport pentru recuperarea lor.
i. Principala sursa de interactionare cu echipa serverului este discordul. Dorim sa repopulam pagina de discord si tot odata sa va ajutam sa cunoasteti si sa interactionati si cu ceilalti jucatori de pe server.
j. Donatiile pe server se fac doar la [Fr3zy] si [GA]xCretzu, nicidecum la alt membru al echipei, adaugarea md-urilor pe cont poate dura pana la 24h in functie de disponibilitatea adminilor pentru a verifica daca donatia dumneavoastra este valida.
k. Acuzatiile nefondate asupra un [H], [GM] , [SGM] , [GA] pot duce la sanctinonarea contului !

ECHIPA M2REBORN ISI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA REGULAMENTUL SERVERULUI ORICAND FARA A DA EXPLICATII JUCATORILOR, JUCATORII AU DATORIA SA FIE LA CURENT CU REGULAMENTUL.
PRIN CREAREA UNUI CONT DE JUCATOR PE SERVER SUNTETI AUTOMAT DE ACORD CU ACEST REGULAMENT.
ORICE RECLAMATIE ESTE INVALIDA FARA O PROBA VIDEO SAU FOTO.
I'm not hacking, you're just terrible at this game.
Avatar utilizator
[Fr3zy]
Administrator
Administrator
Mesaje: 300
Membru din: Mar 12 Dec, 2017 6:17 am
Status: Neconectat

Sâm 22 Dec, 2018 2:03 pm

5.b. Este interzisa folosirea codurilor rgb pentru a scrie colorat pe chat.
Imagine
Avatar utilizator
[Fr3zy]
Administrator
Administrator
Mesaje: 300
Membru din: Mar 12 Dec, 2017 6:17 am
Status: Neconectat

Vin 28 Dec, 2018 5:34 am

7.l Youtuberii parteneri care sunt live nu au imunitate. Ceilalati jucatori au dreptul de a elibera camera/locul de farmat, dar nu au dreptul de a-i hartui.
Imagine
Avatar utilizator
[GM]jAdoree
Administrator
Administrator
Mesaje: 335
Membru din: Mie 20 Dec, 2017 6:49 pm
Status: Neconectat

Mar 29 Ian, 2019 6:12 pm

3.b. Limbajul intre playeri va continua sa fie nepedepsit, cu exceptia in care injurati pe chatul global (striga), veti fi atentionati iar daca in urma avertismentului continuati veti fi sanctionati cu mute 3-5h/ban 1-3zile.
Închis