Sugestii de succes!

În acest topic puteţi propune sugestii pentru îmbunătăţirea serverului.
Închis
Avatar utilizator
Shyroe
Jucător
Jucător
Mesaje: 22
Membru din: Mie 26 Dec, 2018 11:56 pm
Status: Neconectat

Mar 05 Feb, 2019 6:35 pm

-Nume caracter : Shyroe
-Descriere & imagine/videoclip : -
-Sugestie: Sugestiile mele sunt urmatoarele si o sa zic clar ca "m-am saturat sa sugerez adminilor si sa le fie sila sa puna in practica sau macar sa o puna pe confa technicienilor ". Daca o sa fiu tratat tot la fel cu indiferenta o sa ma las. Sv e perfect , totul e ok , doar ca neglijenta il strica.
1. In primul rand, Helperii nu isi mai fac treaba . Probabil nu ii avantajeaza nimic si nu le e frica de REMOVE.
2. In al doilea rand, YOUTUBERII sunt = 0 , Activitati mici , propun sa faca live-uri . Nu epioade pt abonati ca nu abonati ne trebuie , vrem playeri pe server.
3. Sa se dea verde la comert. 50% se lasa ca da mute aiurea HELPERUL X , Y ,Z ca zice " dau aici" " aici pe acolo" "itemul x pe acolo" = consider ca daca sv e bine igrijit nu plec playerii de pe el.
4.Majoritatea adminilor care le sugerezi ceva sa nu mai zica ca nu se ocupa el de partea respectiva , noi nu stam sa dam PM la adminul Y ca doar acela cunoaste. = consider ca adminul este persoana care trebuie sa duca la bun sfarsit o cerere a unui player.

90% din playeri se lasa pe motiv STAFF / HELPER copilarosi , adica nu au in scop doar sa ajute playerii , o dau la barfa si asta inseamna sa dea senzatie de favorizare sau de slabi in experienta de admin si cei vechi care sunt invatati cu adminii de pe oficiale...etc cred alceva...


P.S : O sa fie ultima sugestie pusa , in caz ca nu o sa se respecte in urmatoarele 7 zile eu o sa ma las. (nu stau sa amenint ca o sa vina si altii dupa mine) . Vorbesc strict pentru mine.SI INCA CEVA: Moderatorii de pe forum , adminii mai precis , nu inchideti Topicurile asa dupa un raspuns de nimic. Un topic se inchide cand problemele sunt rezolvate in intregime.

Probabil raspunsul daca nu spuneam ce am zis mai sus era : O sa vedem ce facem / o sa vb cu echipa . TC. =(((((((((((((((
Multumesc.
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
Shyroe
Jucător
Jucător
Mesaje: 22
Membru din: Mie 26 Dec, 2018 11:56 pm
Status: Neconectat

Mie 06 Feb, 2019 11:48 am

P.S: Si cu alchimia....se face super usor perfecta din cauza ca nu sunt mai multe bns....si nu are ce pica ecat full...
Am observat ca au toti alchimie perfecta full.
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
[GM]jAdoree
Administrator
Administrator
Mesaje: 335
Membru din: Mie 20 Dec, 2017 6:49 pm
Status: Neconectat

Joi 07 Feb, 2019 8:59 am

1. Alchimia nu o putem modifica sa se faca mai greu dupa ce unii si-au facut-o deja.
2. Daca aveti probleme cu helperii sunteti bine veniti sa ii reclamati.
3. Nu vrem sa vedem pe chat dau x pe y , dau y pe x , etc.
4. Nu imi dau seama la ce te referi prin faptul ca sugerezi vreunui ”admin” ceva si el iti spune ca nu e in stare sa faca asta.
Închis